فیسبوک تا پیش از این در رده نخست پردانلودترین اپلیکیشنهای موبایلی قرار داشت و توانسته بود نرخ رشد خود را در هر سال افزایش دهد. ولی تیک تاک در پشت صحنه آرامآرام قدرت گرفت و با جلب نظر نسل جدید توانست به جایگاه اول برسد.
تیک تاک با سبک جدید ویدیوهای کوتاه خود انقلاب تازهای را در رسانههای اجتماعی ایجاد کرد و باعث شد بسیاری از پلتفرمها از جمله اینستاگرام و یوتیوب هم دست به معرفی سرویسهای مشابهی بزنند. تیک تاک در ابتدا محلی برای میزبانی از ویدیوهای کوتاه شبیه پلتفرم Vine بود. ولی رفتهرفته محتواهای بیشتری مثل ویدیوهای آموزشی، آشپزی و انگیزشی به این سرویس اضافه شد تا رشد پیوسته آن حفظ شود.به گفته Nikkei، در سطح جهانی پس از تیک تاک به ترتیب نام فیسبوک، واتساپ، اینستاگرام، فیسبوک مسنجر، اسنپچت، تلگرام، Likee، پینترست و توییتر دیده میشود. در ادامه میتوانید ردهبندی پردانلودترین اپلیکیشنها در بازار آمریکا، چین و ژاپن را هم به تفکیک مشاهده کنید.
همهگیری جهانی ویروس کرونا ظاهرا به رشد قابل توجه محبوبیت تیک تاک کمک شایانی کردi. از آنجایی که اکثر مردم در شرایط قرنطینه خانهنشین شده بودند و منابع محدودی برای سرگرمی داشتند، بسیاری از تولیدکنندگان محتوا به این پلتفرم آمدند و مخاطبان خود را به تیک تاک آوردند.
عدهای میگویند اطلاعاتی که با تیک تاک به اشتراک گذاشته میشود ایمنی کافی را ندارد. رئیس جمهور قبلی آمریکا در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که اگر بخش آمریکایی این شرکت واگذار نشود، تیک تاک در خاک آمریکا مسدود خواهد شد. ولی جو بایدن با در دست گرفتن سمت رئیس جمهوری این حکم را لغو کرد. اکنون شایعاتی درباره عرضه عمومی سهام تیک تاک شنیده میشود اما برخی منابع این اطلاعات را غیردقیق خواندهاند و اصرار دارند که این شرکت وارد بازار سهام نمیشود.