برخی مشتریان هوش مصنوعی تیک تاک شامل اپلیکیشن مد آمریکایی Goat، وبسایت مسافرتی سنگاپوری WeGo، اپلیکیشن خرید اندونزیایی Chilibeli و پلتفرم بازیهای اجتماعی هندی GamesApp میشوند. بخش اعظم محبوبیت اپلیکیشن تیک تاک به الگوریتم هوش مصنوعی آن مربوط میشود. هوش مصنوعی روی نحوه تعامل کاربران با اپلیکیشن و ویدیوهایی که به آنها پیشنهاد میدهد، تاثیر میگذارد. سال گذشته میلادی این شرکت با انتشار پستی، نحوه عملکرد فید «ForYou» را توصیح داد.این فید به کاربر کمک میکند تا ویدیوهایی متناسب با علاقهاش به وی پیشنهاد داده شود و همچنین تعامل بهتر و مناسبتر کاربر با پلتفرم تیک تاک را در پی دارد. البته اطلاعاتی مانند کپشنها، هشتگها و تنظیمات مربوط به زبان و موقعیت مکانی نیز روی محتواهای ویدیویی پیشنهاد شده به کاربر تاثیرگذار هستند.
اکنون بایت دنس قصد دارد این فرصت را در اختیار مشتریان خود قرار دهد تا به این الگوریتم دست یابند و آن را برای اپها و مشتریان خود سفارشیسازی کنند. البته گفتنی است که BytePlus مجهز به قابلیتهای دیگری همچون ترجمه خودکار گفتار و متن، جلوههای ویدیویی در زمان واقعی و همچنین ابزار تجزیه و تحلیل دادهها نیز هست.طی یک سال و نیم گذشته بایت دنس و تیک تاک از جمله شرکتهای چینی بودند که تحت فشارهای مختلفی از سوی دولت ترامپ قرار گرفتند. فرمان اجرایی ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا سعی در مسدود کردن اپلیکیشنهای چینی در فروشگاههای نرم افزاری آمریکایی داشتند.
تصمیم اخیر بایت دنس عجیب نیست و میتواند به این شرکت کمک کند تا با شرکتهایی مانند آمازون، مایکروسافت و سایر شرکتهای مشابه در این حوزه رقابت جدیتری داشته باشد.