نمایشگر گوشی z fold 2 هم از داخل و هم از خارج بزرگتر شده و نرخ نوسازی نمایشگر اصلی 120 هرتز و نمایشگر خارجی نیز 60 هرتزست. بزرگتر بودن نمایشگر به مراتب باعث ایجاد چین خوردگی کمی در حین کار با گوشی میشود که اعوجاج تصویر در امتداد چین هنوز در برخی از زوایا وجود دارد. دریافتیم که هر دو صفحه نمایش در زد فولد ۲ از نظر روشنایی در میان سایر پرچمداران بسیار مناسب هستند. در واقع، با توجه به اختلافات بین این دو نمایشگر، به ویژه ماهیت عجیب صفحه اصلی واقعاً چشمگیر هستند. نمایشگر 7.6 اینچی رزولوشن 1768 × 2208 پیکسل و تراکم پیکسلی 373 اینچی را ارائه میدهد. از سویی دیگر، نمایشگر خارجی از رزولوشن 816 × 2260 پیکسل و نسبت تصویر 25:9 برخوردارست. این نمایشگر مانند هر پرچمدار اخیر سامسونگ، سامسونگ زد فولد ۲ دارای پشتیبانی از HDR10 پلاس بوده، اما فقط نمایشگر اصلی از این قابلیت بهره برده است.
گوشی زد فولد ۲ یک باتری 4500 میلی آمپر ساعت را در خود جای داده است یا به عبارت دقیقتر، دو باتری جداگانه که تقریباً مجموع این ظرفیت را دارند. این ظرفیت برای یک گوشی با یک پنل عظیم 7.6 اینچی با نرخ تازه سازی 120 هرتز چندان قدرتمند عمل نمیکند و نباید انتظار زیادی از آن داشت.شارژ کردن باتری آن به صورت سیمی 25 واتی و بی سیم 11واتی انجام می شود. این گوشی در عرض نیم ساعت 30 درصد، و در مدت زمان یک ساعت 57 درصد شارژ میشود؛ برای شارژ کامل باتری آن به دو ساعت زمان نیاز داریم. زد فولد ۲ از قابلیت شارژ بیسیم معکوس 4.5 واتی هم پشتیبانی میکند، اما در صورتی که حداقل 30 درصد شارژ باتری باقی مانده باشد.
این غول کرهای در قسمت دوربین از بهترین لنزهای حال حاضر خود استفاده نکرده است. در واقع سامسونگ از لنزهای بکار رفته در گوشیهای دیگر سامسونگ برای ساخت ماژول زد فولد ۲ دوربین بهره گرفته است. ماژول سه گانه گلکسی z fold 2 از یک لنز اصلی 12 مگاپیکسلی، لنز تله فوتو 12 مگاپیکسلی و لنز اولتراواید 12 مگاپیکسلی تشکیل شده و دو دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی نیز دارد.