طراحی
یکی از ایرادات اصلی و اساسی گلکسی M51 در بخش طراحی استفاده از قاب پشتی پلاستیکی با طراحی براق بود که هم اثرانگشت بسیار زیادی به خود جذب میکرد و هم این که به دلیل جنس بیکیفت آن به شدت در معرض خط و خش بود. در این گوشی نیز سامسونگ همچنان از پلاستیک استفاده کرده است، اما با این تفاوت که این بار طراحی متفاوت و پترن داری برای آن در نظر گرفته که جذابیت بیشتری به آن بخشیده است.
پترن این قاب پلاستیکی از خطوط موازی عمودی ریز تشکیل شده که رنگ بندی آن هم از بالا به پایین کمرنگتر شده و جلوهی جالبی به این میانرده بخشیده است. این محصول 218 گرمی 9.5 میلی متر ضخامت دارد که به نوعی گوشی بزرگ و سنگینی به حساب میآید و اگر به گوشیهای ظریف و جمع و جور علاقه مند هستید بهتر است به فکر گوشی دیگری باشید. البته این وزن ضخامت کاملا طبیعی است، چراکه در بخش باتری با ظرفیت 7000 میلی آمپر ساعت مواجه هستیم که در بخش مربوطه به طور مفصل به آن میپردازیم.
قاب جلویی گلکسی M62 را نیز یک نمایشگر بزرگ 6.7 اینچی تشکیل داده که حدود 87 درصد از فضای جلویی را به خود اختصاص داده و در بالا از دوربین سلفی درون یک حفره کوچک و همچنین اسپیکر مکالمه چسبیده به لبهی بالایی میزبانی میکند. حاشیههای اطراف صفحه نمایش برای یک محصول در این بازهی قیمتی منطقی و معقول به حساب میآید و این حاشیههای نسبتا کم میتواند لذت تماشای محتوا در این نمایشگر بزرگ را بیش از پیش کند.
صفحه نمایش
گلکسی M62 دقیقا از نمایشگری مشابه با M51 استتفاده میکند و این یعنی یک پنل 6.7 اینچی Super AMOLED Plus با رزولوشن FHD+ و تراکم پیکسلی 393 ppi را شاهد هستیم که از همان نرخ نوسازی معمول یعنی 60 هرتز بهره میبرد. روشنایی این صفحه نمایش نیز 420 نیت میباشد که برای مشاهدهی محتوا در فضاهای باز و زیر نور مستقیم خورشید کاملا کافی به نظر میرسد.
کیفیت این نمایشگر بسیار خوب است و در اولین نگاه توجه شما را به خود جلب میکند و با توجه به حاشیههای مناسب و همچنین اندازهی بزرگ برای مشاهدهی محتوای مختلف و گشت و گذار در شبکههای اجتماعی ایدهآل به حساب میآید. این پنل به دلیل امولد بودن رنگ مشکی را با عمق بسیار زیادی به نمایش درمیآورد و به همین دلیل Drak mode میتواند جلوهی دو چندانی به کهکشانی شما ببخشد.
دوربین
مانند درصد بسیار زیادی از میانردههای بازار این گوشی هم در قاب پشتی از چهار لنز عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق میدان برخوردار است که حالا به چینش دو در دو در یک فریم مربعی کنار هم قرار گرفتهاند و به شما کمک میکنند که در شرایط مختلف بتوانید سوژهی مورد نظر را به ثبت برسانید.
دوربین اصلی این گوشی سنسور 64 مگاپیکسلی مدل Sony IMX686 Exmor RS دارد. این سنسور اندازهی 1/1.73 اینچی و اندازهی پیکسل 0.8 میکرونی داشته و در پس یک لنز 26 میلی متری با گشودگی دیافراگم f/1.8 قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز پشتیبانی میکند و همچنین به دلیل پشتیبانی از فناوری Quad bayer به صورت پیش فرض عکسهای 16 مگاپیکسلی به ثبت میرساند.
دوربین سلفی گلکسی M62 سنسوری 32 مگاپیکسلی با اندازهی 1/2.8 اینچ و اندازه پیکسل 0.8 میکرون دارد و در پس یک لنز 26 میلی متری با دیافراگم f/2.2 قرار گرفته است. این دوربین در نور روز میتواند تصاویر خوبی بگیرد و کاملا رضایت شما را جلب کند. این عکسها در محیطهای روشن و مناسب رنج دینامیکی مطلوبی دارند و جزئیات آنها هم به حد کافی میباشد. از نظر دقت رنگ هم به طور کلی گوشیهای سامسونگ نسبت به قبل که رنگ پوست را کمی غیرواقعی به ثبت میرساند بهتر شده و حالا رنگها نزدیکتر به واقعیت به ثبت میرسند.
در نور کم هم مانند دیگر دوربینها کیفیت عکسهای سلفی کاهش پیدا میکند، اما همچنان میتوان برای گرفتن عکسهای یادگاری یا سلفیهای لحظهای به روی آن حساب باز کرد.
سخت افزار
احتمالا در جریان هستید که تراشههای شرکت کوالکام نسبت به تراشههای شرکت سامسونگ پایداری بیشتری دارند، بهینهتر هستند و به طور کلی کمتر داغ میشوند و عملکرد نهایی آنها بهتر از تراشههای سامسونگ میباشد. شرکت کرهای در گلکسی M51 از تراشهی اسنپدراگون 730G A استفاده کرده است، اما حالا در این گوشی به سراغ اگزینوس 9825رفته است، تراشهی 7 نانومتری که در پرچمدارانی مانند گلکسی نوت 10 و نوت 10 پلاس شاهد آن بودهایم. تفاوت عمده این گوشی با نسل قبل از خود را شاید بتوان در همین بخش سخت افزار خلاصه کرد، جایی که این تراشهی پرچمدار (هرچند کمی قدیمی) قدرتی بیشتر برای M62 به ارمغان آورده و آن را به دستگاه مناسبی برای بازی کردن تبدیل کرده است، چراکه هم نمایشگر بزرگ و باکیفیتی را به روی این گوشی شاهد هستیم، هم سخت افزار قوی و هم باتری غول آسا!
باتری
گلکسی M51 اولین گوشی سامسونگ با باتری 7000 میلی آمپر ساعتی بود . این گوشی هم از همین حجم باتری استفاده میکند تا بتواند مانند M51 شارژ دهی تحسین برانگیزی را ارائه کند.
در استفاده روزمره و عادی این گوشی هم شارژ دهی کم و بیش یکسانی با M51 دارد، هرچند که به خاطر تراشهی قویتر و همچنین بهینه نبودن تراشههای اگزینوس نسبت به تراشههای کوالکام حدود 1 ساعت کمتر میتواند در تستهای مختلف دوام بیاورد.
گذشته از این حرفها این گوشی شارژ دهی بی نظیری دارد و اصلا نمیتوان در این بخش هیچ گونه ایرادی به آن وارد کرد. شاید تنها رقیب این گوشی را بتوان برادر خود آن یعنی M51 به حساب آورد و به غیر از آن در زمینه باتری هیچ رقیب دیگری ندارد.
گلکسی M62 میتواند به راحتی 2 روز کامل شما را همراهی کند و کمی شارژ هم برای روز سوم نگه دارد. اگر استفادهی خیلی سنگین شامل بازی کردن هم دارید باز هم میتوانید بین 1 تا 1.5 روز به روی این کهکشانی حساب باز کنید.
این باتری از شارژ سریع 25 واتی هم پشتیبانی میکند و به کمک آن میتواند در زمان کمتر از 2 ساعت به شارژ کامل برسد که در مقایسه با حجم باتری عظیم آن عدد کاملا قابل قبولی میباشد. این محصول از شارژ معکوس هم بهره میبرد و این یعنی میتوانید از آن به عنوان پاوربانک برای شارژ دیگر گوشیها و محصولات بهره ببرید (البته به کمک سیم).