0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان

گوشی سامسونگ note 20 ultra samsung note20 ultra

مدلهای دیگر کالا:

انتخاب لوازم جانبی :

۰ تومان
۲۱,۹۹۰,۰۰۰ تومان
معرفی محصول

طراحی

گوشی‌های «سری نوت» سامسونگ همواره در دسته سنگین وزن‌ها حضور داشته‌اند و گلکسی نوت جدید نیز با ابعاد 164.8x77.2x8.1 میلی‌متری و وزن 208 گرمی از این قائده مستثنی نیست.

البته بد نیست بدانید این سامسونگ در طراحی و ساخت گلکسی نوت جدید عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته وزن دستگاه را از پرچمداران دیگری نظیر آیفون 11 پرو مکس، هواوی پی 40 پرو، شیائومی Mi10 اولترا و حتی گلکسی اس 20 اولترا نیز پایین‌تر نگه دارد. به این ترتیب کار کردن‌های طولانی مدت با دستگاه، در مقایسه با دیگر پرچمداران کمتر خسته‌کننده خواهد بود.

در بخش طراحی شاهد انتخاب گوشه‌ها و لبه‌های تیز برای نوت 20 هستیم. این مسئله اگرچه در دست گرفتن گوشی را در مقایسه با دیگر سنگین وزن‌های بازار، کمی سخت‌ کرده؛ اما به علت فرم متفاوت و زیبایی ظاهری، نظر کاربران بسیاری را به سمت خود جلب کرده است.

سامسونگ در ساخت مدل «اولترا» گلکسی نوت 20 از متریال بسیار باکیفیتی استفاده کرده‌است؛ فریم فلزی از جنس استیل ضدزنگ و شیشه‌های آلومینوسیلیکاتی ویکتوس در پشت و جلوی گوشی.

شیشه‌های ویکتوس هفتمین نسل از شیشه‌های گوریلای شرکت Corning هستند و در مقایسه با Gorilla Glass 6، 25 درصد مقاومت بیشتری در برابر خط و خش دارند. اما نقطه قوت اصلی شیشه‌های ویکتوس که سامسونگ را مجاب به انتخاب آن‌ها‌ کرده، مقاومت قابل توجه این شیشه‌ها در برابر سقوط و شکستن است.

به طور عادی، شیشه‌های آلومینوسیلیکاتی به ندرت از سقوطی از ارتفاع 0.8 متری جان سالم به در می‌برند؛ با این حال‌های شیشه ویکتوس موفق شده‌اند که حتی پس از سقوط از ارتفاع 2 متری نیز سالم بمانند. به این ترتیب می‌توان انتظار زیادی از مقاومت و دوام گلکسی نوت 20 اولترا در برابر افتادن‌های احتمالی داشت.

پرچمدار جدید سری نوت توانسته گواهی IP68 را کسب کند. به این ترتیب در مجاورت با گرد و غبار یا قرار گرفتن در عمق 1.5 متری تا زمان 30 دقیقه، مشکلی برای گوشی به وجود نمی‌آید.

با این حال سامسونگ دقت کافی را در ساخت گلکسی نوت 20 اولترا به خرج نداده و اجزای بیرونی دستگاه را آنطور که باید و شاید به یگدیگر متصل نکرده‌است. در واقع افزایش فاصله اندک بین شکاف فریم و شیشه‌های قسمت پشت و جلو در گلکسی نوت جدید سبب‌شده تا شاهد جمع‌شدن جرم و کثیفی باشیم؛ موردی که کمتر در پرچمداران جدید مشاهده کرده بودیم.

صفحه نمایش

نمایشگر نوت 20 اولترا، مشخصات و قابلیت‌هایی در اختیار می‌گذارد که باعث می‌شود در حال حاضر آن را پیشرفته‌ترین نمایشگر بکار رفته در گوشی‌های هوشمند بدانیم. اگر رزولوشن، نرخ نوسازی تطبیقی، نرخ بازخورد لمسی 240 هرتزی، روشنایی فوق‌العاده و دقت رنگی نمایشگر این گوشی کنار هم بگذارید و حساسیت نسبت به فشار قلم را نیز به آن بیفزایید، احتمالا شما هم با ما موافق خواهید بود.

گلکسی نوت 20 اولترا به نمایشگر Dynamic Amoled 2X با اندازه 6.9 اینچی مجهز شده است که به عنوان بزرگترین نمایشگر بکار رفته در تاریخ گوشی‌های سری نوت شناخته می شود. رزولوشن این صفحه‌نمایش، 2340×3088 می‌باشد که در نسبت تصویر 19:3:9 تراکم پیکسلی 496ppi را در اختیار می‌گذارد. جالب است بدانید که نسبت تصویر نمایشگر نوت جدید، کمی کشیده‌تر از نسبت تصویر 19:9 نوت 10 پلاس و کمی عریض‌تر از نسبت تصویر 20:9 اس 20 اولترا است.

عبارت 2X در اسم این نمایشگر، نشان دهنده نرخ نوسازی دو برابری آن نسبت به نمایشگرهای 60 هرتزی معمول می‌باشد و این اولین باری است که سامسونگ از نمایشگر 120 هرتزی با قابلیت تطبیق نرخ نوسازی در محصول خود استفاده می‌کند. همچنین سامسونگ نرخ بازخورد لمسی را نیز به 240 هرتز افزایش داده است که این دو موضوع در کنار هم، تغییر اساسی در تجربه کاربری ایجاد می‌کنند؛ به طوری که تمامی انیمیشن‌ها به صورت روان‌تری اجرا شده و برخی بازی‌ها نیز حس و حال روان‌تری را در اختیار می‌گذارند.

 

اما چیزی که نمایشگر Galaxy Note20 Ultra را از نمایشگر بکار رفته در سری اس 20 مجزا می‌کند، در واقع همان نرخ نوسازی تطبیقی یا Adaptive Refresh Rate است. به وسیله این قابلیت، نرخ نوسازی تصویر، بر اساس محتوای در حال نمایش به صورت پویا تنظیم می‌شود که باعث خواهد شد در مجموع شاهد مصرف باتری کم‌تری باشیم.

به گفته سامسونگ دیسپلی، هنگام تماشای عکس ثابت، نرخ نوسازی 10 هرتز، هنگام استفاده از اپلیکیشن‌های متنی مثل ایمیل، نرخ نوسازی 30 هرتز، هنگام تماشای ویدئو، نرخ نوسازی 60 هرتز و هنگام اجرای بازی و گشت‌و‌گذار در رابط کاربری، نرخ نوسازی 120 هرتز خواهد بود که نتیجه آن مصرف بهینه‌تر باتری در مقایسه با نمایشگر 120 هرتزی اس 20 است.

 

دوربین

گلکسی نوت 20 سامسونگ دارای سه دوربین عقب و یک دوربین جلو است و کیفیت تصویر و سخت‌افزار آن مشابه آنچه در گوشی‎های گلکسی اس 20 دریافت می‌کنید، است. دوربین اصلی دارای یک سنسور 12 مگاپیکسلی سامسونگ s2k2ld با فوکوس f / 1.8 است. افت وضوح در گوشه‌های قاب خیلی بد نیست و سنسور یک تراشه بزرگ 1 / 1.76 اینچیست که پیکسل‌های بزرگ 1.8 میکرونی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد. این یک سنسور قوی است. دوربین فوق عریض نیز بسیار عالیست. این سنسور 12 مگاپیکسلی کمی کوچکتر است و با پیکسل‌های 1.4 میکرون و لنز f / 2.2 عرضه می‌شود.

دوربین‌های گلکسی نوت 20

سامسونگ می‌گوید که این  گوشی “بزرگنمایی هیبریدی 3 برابر” را ارائه می‌دهد‎. شما همین فناوری را در گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس مشاهده می‌کنید. گرچه بزرگنمایی نوری واقعی نیست اما همچنان کار بزرگنمایی را به خوبی انجام می‌دهد. جزئیات در زوم 3 برابر بسیار بیشتر از دوربین اصلی است. سامسونگ به شما این امکان را می‌دهد تا با بزرگنمایی حداکثر 30 برابر عکس بگیرید تا همان انعطاف‌پذیری S20 Ultra و Note 20 Ultra را دریافت کنید. با این وجود جای تعجب نیست که این تصاویر وحشتناک به نظر برسند. اگر تصاویر را در سطح پیکسلی شروع به بازرسی نکنید، تصاویر 3 برابر خوب به نظر می‌رسند.

سخت افزار

در دو نسخه با تراشه های کوالکام و اگزینوس روانه بازار شده است که نسخه جهانی آن از تراشه اگزینوس 990 استفاده می‌کند و برخی از مناطق مانند چین، آمریکا و کره جنوبی، از نسخه دیگر با تراشه اسنپدراگون 865 پلاس بهره می برند. استفاده از اسنپدراگون 865 پلاس باعث شده تا اختلاف پردازشی با نسخه اگزینوس بیشتر از چیزی باشد که در سری اس 20 دیده بودیم؛ اما تفاوت‌ها به اینجا ختم نمی‌شود.

بررسی گلکسی نوت 20 اولترا

 

هر دو تراشه در سیستم خنک‌کننده‌ای که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، بهترین عملکرد را به نمایش می‌گذارند و در صورت تعویض سیستم خنک‌کننده، عملکرد آن‌ها در زمینه پردازش و کنترل دما ضعیف‌تر خواهد بود. با این حال به طور کلی می‌توان گفت که سیاست این‌که یک محصول یا یک نام و سخت‌افزار متفاوت در مناطق مختلف عرضه شود، سیاست خوشایندی نبوده و کره‌ای‌ها در اسمارتفون‌های آینده خود قطعا باید راه‌حلی برای این مشکل داشته باشند.

اما برسیم به عملکرد گلکسی نوت 20 اولترا؛ قبل از هر چیز بد نیست بدانید که نسخه‌ی LTE این گوشی که مورد بررسی قرار داده‌ایم، بر خلاف نسخه 5G از 8 گیگابایت حافظه رم بهره می‌برد و حافظه داخلی آن 256 گیگابایت می‌باشد.

اگزینوس 990 یک تراشه پرچمدار و پیشرفته برای استفاده در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها می‌باشد که در اوایل سال 2020 عرضه شد. این تراشه دارای پردازنده مرکزی با 3 کلاستر مختلف می‌باشد. قدرتمندترین کلاستر آن از 2 هسته بزرگ سفارشی M5 با معماری سامسونگ و حداکثر فرکانس 2.73 گیگاهرتز استفاده می‌کنند. کلاستر قدرتمند بعدی، دارای 2 هسته Cortex-A76 با معماری ARM و حداکثر فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتر می‌باشد. در نهایت نوبت به کلاستر کم‌مصرف برای پردازش امور ساده می‌رسد که دارای 4 هسته ARM Cortex-A55 با حداکثر فرکانس 2.0 گیگاهرتز هستند. ناگفته نماند که هر سه کلاستر به لطف DinamlQ می توانند به صورت همزمان نیز مورد استفاده قرار گیرند.

این تراشه با مودم‌های 5G سازگار بوده و دارای مودم داخلی LTE Advanced Pro می‌باشد که حداکثر سرعت دانلود و آپلود آن به ترتیب 2000 و 210 مگابیت بر ثانیه می‌باشد. همچنین این تراشه به پردازنده گرافیکی ARM Mali G77MP1 مجهز شده است که دارای 11 هسته پردازشی می‌باشد. گذشته از این موارد، تراشه اگزینوس 990 همانند اسنپدراگون 865 پلاس با لیتوگرافی +7nm و با تکولوژی EUV به تولید انبوه رسیده است. EUV یا Extreme Ultraviolet Litography در واقع به سامسونگ این امکان را داده است تا برای چاپ مدارهای ظریف و توسعه تراشه کم مصرف‌تر و قدرتمند‌تر، از طول موج‌های ماوراءبنفش شدید استفاده کند.

باتری

گلکسی نوت 20 اولترا از باتری 4500 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که حدود 200 میلی‌آمپر ساعت بزرگ‌تر از باتری بکار رفته در نوت 10 پلاس می‌باشد. اما اگر باتری این گوشی را با اولترای دیگر سامسونگ یعنی اس 20 اولترا مقایسه کنید؛ متوجه خواهید شد که ظرفیت آن 500 میلی آمپر ساعت کم‌تر است. البته دلیل این موضوع کاملا واضح است؛ نکته اول این است که به دلیل وجود محفظه جداگانه برای قلم اس‌پن، فضای کم‌تر داخل گوشی وجود دارد و نکته دوم، ضخامت کمتر نوت 20 اولترا در مقایسه با اس 20 اولترا می‌باشد. با این حال سامسونگ برای این گوشی، نرخ نوسازی تطبیقی را در نظر گرفته است که به گفته آن‌ها، تاثیر به‌سزایی در شارژدهی باتری خواهد داشت.

در حالت نرخ نوسازی تطبیقی، Galaxy Note20 Ultra حدود 13 ساعت ویدئو پخش می‌کند و در تست Pcmark حدود 10 ساعت و 40 دقیقه دوام می‌آورد که رکوردی مشابه با گلکسی اس 20 اولترا است. اما زمانی که نمایشگر را روی حالت 60 هرتز قرار دهید، این گوشی می‌تواند تا 16 ساعت ویدئو پخش کند که تغییر محسوسی در مقایسه با حالت قبلی است. بنابراین زمانی که به شارژر دسترسی ندارید و باتری از اولویت بالاتری برای شما برخوردار است؛ مطمئنا استفاده در حالت 60 هرتزی، کارساز خواهد بود.

  • مشخصات فنی
  • نظرات کاربران
  • عرضه
    وضعیت
    موجود در بازار
    گارانتی
    گوشی با گارانتی 18 ماهه شرکتی و تضمین ریجستری
    نمایشگر
    نوع
    Dynamic AMOLED 2X
    اندازه
    6.9 اینچ
    رزولوشن
    1440 در 3088 پیکسل
    بدنه
    ابعاد بدنه
    164.8 * 77.2 * 8.1 میلی‌متر
    سیم کارت
    تک سیم کارت یا دوسیم کارت هیبریدی نانو سیم(همزمان یکی فعال)
    وزن
    208گرم
    ساختار بدنه
    جلو شیشه ای(گوریلا گلس)،پشت شیشه ای(گوریلا گلس)،فرم استیل
    پلتفرم
    سیستم عامل
    اندروید 10 پای
    نوع تراشه
    Exynos 990 یا Qualcomm SM8250 Snapdragon 865
    پردازنده مرکزی
    8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.73 گیگاهرتز Mongoose M5 و دو هسته‌ی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A76 و چهار هسته‌ی 2.0 گیگاهرتز Cortex-A55) - نسخه گلوبال 8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 3.09 گیگاهرتز Kryo 585 و سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 585 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 585)
    پردازنده گرافیکی
    Mali-G77 MP11 - جهانی یا Adreno 650 - آمریکا
    حافظه
    مقدار حافظه
    128گیگابایت،256گیگابایت،512گیگابایت
    مقادیر حافظه و ram
    12گیگ
    دوربین
    اصلی
    108مگاپیکسل دوربین اصلی،12مگاپیکسل لنز اولتراواید،12مگاپیکسل لنز اپتیکال
    سلفی
    10مگاپیکسل
    قابلیت
    پانوراما،HDR،فلش LED
    فیلم برداری
    8K، 4K، 1080p، 720p، HDR10+، ضبط صدای استریو.، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
    صدا
    جک 3.5 میلی متری
    ندارد
    باتری
    ظرفیت باتری
    4500mah
    سرعت شارژ
    شارژ سریع 25 وات
    قابلیت ها
    حسگرها
    حسگر اثرانگشت، قطب‌نما، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت
    اتصالات
    بلوتوث
    A2DP، LE، aptX HD5.0
    GPS
    دارد،به همراهA-GPS، GLONASS، GALILEO، BDS
    شبکه بیسیم
    Wi-Fi 802.11 ، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات
    متفرقه
    رنگ بندی
    برنز, سفید, مشکی
  • ارسال نظر
    نام:
    ایمیل:
    پیغام:
    کد مقابل را وارد کنید ...
محصولات مشابه